AL·LÈRGIQUES AL POL·LEN EN CONCERT AL CRUÏLLA TARDOR 2023!

SOC L’ESTRELLA DEL POP
“No vull jugar més al teu joc, pujo a l’escenari, soc l’estrella del pop”. La tornada d’una de les cançons més escoltades del seu últim disc Crits, cants, baralles, defineix a la perfecció la filosofia que aquesta girl band del barri de Gràcia ha seguit per transformar-se aquest 2023: recuperar la veu i els espais que la indústria mainstream històricament a pres a les artistes.

I un dels primers passos que seguiran Al·lèrgiques al Pol·len per assolir-ho és pujar a l’escenari del Cruïlla Tardor el pròxim 24 de novembre a la Sala Wolf!

Passar-ho bé amb les amigues, fer música festiva i nostàlgica alhora, reivindicar el lloc que els pertoca i demostrar que l’indie-pop en català és possible: Al·lèrgiques al Pol·len porten des de 2019 “lluitant contra el mal de la pressió constant” i regalant-nos temes tan tendres com punyents com Sal i vespre o 15 dies.

Enguany han deixat enrere el nom i el so que les havia acompanyat fins ara, però en cap cas el seu arrelament a Barcelona, la ciutat que acollirà el seu concert al Cruïlla Tardor del pròxim 24 de novembre.

Aperturas de puertas: 20.00H
Inicio de concierto: 21.00H

Cruïlla Tardor

💬 ¿Necesitas ayuda?
o escanea el código