P.A.W.N GANGPretty Ass White Niggas Gang, és la font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà. Un moviment que a dia d’avui, s’ha convertit ja en el fenomen musical i cultural de tot un país! 2011 va ser el seu any de naixement i des d’aleshores, la seva popularitat ha anat creixent a través dels seus videoclips pujats a YouTube, per fer un estil completament desconegut en aquell moment a Catalunya. Després de presentar diversos EP’s i singles amb una rebuda espectacular per part del públic i dels mitjans, l’any 2017 van publicar el seu primer llarga durada: ‘Pretty Ass White Niggas’.

Ells són els pioners, els referents d’aquest moviment. Fins i tot, van arribar a idear i publicar un diccionari amb les paraules de l’argot Trap que ara utilitza tota una generació!

________________________________________________________________________
Amb la mixtape ‘RESPAWN’ (Delirics, 2022), el grup va celebrar els seus deu anys de trajectòria, marcant un punt d’inflexió en la seva carrera. La gira ‘RESPAWN’ va ser un èxit rotund, amb concerts que van penjar el cartell de sold out, com a la Sala Wolf de Barcelona.

La P.A.W.N acaba d’engegar una nova etapa amb ‘CHiKAGO’ i ‘PENTHAUS’, dos avançaments d’un nou treball, amb el qual tornen a consolidar-se com els reis del panorama, trencant esquemes d’una escena urbana que cohabita amb la música comercial.

Ara, arriba el nou senzill estiuenc ‘KE FARiA’, una cançó que marca un punt important en la seva evolució, ja que expressa la seva estima entre els membres del grup i reflexiona sobre el camí que han recorregut fins ara.
Escolta ja ‘KE FARiA’, el nou single de la P.A.W.N. Gang, sempre joves i frescos, els més reals de l’escena!

Aperturas de puertas: 20.00H
Inicio de concierto: 21.00H

Suricat Music

💬 ¿Necesitas ayuda?
o escanea el código